Romana Deutsch Magyar

Căminul Colegiului Tehnic Energetic ”Remus Răduleț”, Brașov

             Căminul Colegiului Tehnic Energetic ”Remus Răduleț” se află în curtea liceului, în prezent dispune 70 de camere de locuit. Fiecare cameră utilată cu geam termopan, mobilier adecvat (pat, dulap, noptieră, masă),  duș, chiuvetă,  toaletă proprie. Lenjeria se ridică de la magazie pe baza de fișă individuală. În afară de acestea mai sunt 4 camere de studiu care dispun de toaletă proprie, 4 săli de mese. Gradul de ocupare este de 100%. Tarifele de cazare sunt aprobate de Consiliul de Administrație al Colegiului Tehnic Energetic ”Remus Răduleț”.  Pentru calcularea unui cost de cazare, se iau în considerare facturile de utilități (apă-canal, gaze naturale, electricitate, salubritate), cheltuieli lunare pentru achiziția materialelor de curățenie, cheltuieli pentru spălarea cazamamentului moale, reparații curente necesare pentru funcționarea utilităților și igienizări.

          Clădirea internatului a fost reabilitată integral în anul 2012 prin proiectul Regio, în anul 2019 s-au schimbat toate ușile, în anul 2022 s-au zugravit, igienizat, schimbat parchet în toate spațiile și tot mobilierul – pat, dulap, mese, saltele, perdele.

 

Personalul angajat efectuează curățenie în spațiile comune, lenjeria se schimbă la două săptămâni sau de câte ori este nevoie.

Elevii sunt supravegheați de un  supraveghetor de noapte și  de un pedagog şcolar.

Administrator: Belean Melinda, tel. 0730130911

Adresa: Str. Zizinului nr. 106 – în curtea colegiului

 

Vă așteptăm cu drag să fiți elevi ai școlii noastre și să vă cazați în căminul nostru modern!