Romana Deutsch Magyar

În prezent dispune de 60 de camere de locuit, utilate cu mobilier adecvat, geam termopan, (pat, dulap, noptieră, masă, scaun)duș, chiuvetă,  toaletă proprie. Lenjeria se ridică de la magazie pe baza de fișă individuală.În afară de acestea mai sunt 4 camere de studiu care dispun de toaleta proprie și alte 8 camere de studiu fără accesorii sanitare/utilități. Gradul de ocupare a fost de 100%. Din anul școlar 2015-2016 în cămin își desfășoară activitatea Centrul Național de Excelență Handbal Fete.

Tarifele de cazare sunt aprobate de Consiliul de Administrație al Colegiul Tehnic „Remus Răduleț” . Pentru calcularea unui cost de cazare, se iau în considerare facturile de utilități (apă-canal, gaze naturale, electricitate, salubritate), cheltuieli lunare pentru achiziția materialelor de curățenie, cheltuieli pentru spălarea cazamamentului moale, reparații curente necesare pentru funcționarea utilităților și igienizari.

Clădirea internatului a fost reabilitată integral în anul 2012 prin proiectul Regio prin care s-au zugravit și igienizat toate spațiile de cazare, s-a izolat clădirea, fiecarei camere de la nivele I-IV li s-a montat baie proprie și duș.

Personalul angajat efectuează curățenie în spațiile comune, lenjeria se shimbă săptămânal sau de câte ori este nevoie.

La parterul căminului există amenajată o microcantină cu sală de mese unde elevii se pot abona și servi cele 3 mese.

Elevii sunt supravegheați noaptea de supraveghetor de noapte și ziua de pedagog şcolar.

Administrator: Belean Melinda, tel. 0762 246 875

Adresa: Str. Zizinului nr. 106 – în curtea colegiului